Budakalász
    Budakalász
Adatmódosítás
Ha Önnek segítségre van szüksége a saját adminisztrációs felület feltöltéséhez , kérjük olvassa végig rövid tájékoztatónkat.
 
Ha a nyitólapon található mezőkbe beírják felhasználó nevüket és jelszavukat, be tudnak lépni saját regisztrációs felületükre, itt módosíthatják adataikat, kiegészíthetik bemutatkozó szövegüket, illetve képek feltöltésére is van lehetőség.
 
  • Céginformációk: Itt találhatóak a Cégükről a weblapon megjelenő információk. Cégük annak a településnek az oldalán fog megjelenni, aminek az irányítószámát beírtuk! Ha az oldalon, bármit módosítani szeretnénk, mindig kattintsunk rá a MÓDOSÍT gombra, egyébként nem fognak megváltozni az információk! Ezen kívül itt található a cégazonosító, melynek segítségével az Ön bemutatkozását közvetlenül a http://www.cegtudor.hu/cegkod például: www.cegtudor.hu/1 oldalról is megtekintheti.
  • Bemutatkozás: 1200 szavas bemutatkozás, amit módosíthatunk, ha valami megváltozna, például: új szolgáltatás, akciós termék, más profil, stb. azonnal javíthatjuk és máris a legaktuálisabb információkat jelentetjük meg magán az oldalon.
  • Titkos céginformációk: A weblapon nem megjeleno fontos információk. Az ügyintéző neve, telefonszáma, bankszámlaszáma, számázási címe, valamint a felhasználó név és a jelszó megváltoztatása is lehetséges akár az első belépés alkalmával.
  • Kategóriák: Cégük tevékenységének megfelelően ki tudják választani azt a 3 kategóriát, ahol szeretnék, hogy megtalálják az oldal látogatói.
  • Képfeltöltés: 10 feltöltése lehetséges, saját gépről, vagy az internetről, természetesen ezeket is frissíthetjük bármikor.
  • Kilépés: A kilépés gomb segítségével kiléphet az adminisztrációs felületből.

Visszatértünk a kezdooldalra!

  • Keresés: Ha szeretnénk az oldalon egy szolgáltatást, vagy terméket megtalálni, azt többféleképpen megtehetjük. A Cégtudor lógó alatt találhatjuk a Keresés gombot. Itt sokféle szukítési lehetőség van, ezek a következők: szeretnénk egy adott településen belül megtalálni egy szolgáltatást, akkor ki kell választanunk a legördülo fülecskénél a települést majd a kategóriát ahol keresünk és be kell írnunk azt a szót, ami alapján meg akarjuk a találni a keresett terméket, szolgáltatást vagy bármit amire szükségünk lehet. Megtehetjük, hogy szórészletre keresünk, vagy egy pontos cégnév alapján szeretnénk valakit megtalálni.
  • Kategória: A kezdooldalon, a település kiválasztása után, mindenki kategóriákba van besorolva. A település, majd azon belüli kategória kiválasztása után megjelenik a találati lista, ahol egymás alatt jelenek meg az ide besorolt cégek, szolgáltatók, intézmények. Arra is van lehetőség, hogy adott kategórián belül az első öt találatban jelenjünk meg mindig.
  • Főkategória: Ez is egy jól használható része a cégtudoros lehetőségeknek, a főkategóriákba besorolt cégek megjelenítése:   www.szolgaltatas.cegtudor.hu, www.kereskedelem.cegtudor.hu, www.vendeglatas.cegtudor.hu
 
Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.